A Holiday Beach szálloda és felszereltsége

A Holiday Beach szálloda és felszereltségeA négy csillagos budapesti Holiday Beach szálloda 63 szobával és 5 apartmannal várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A szálloda közvetlenül a Duna partján található, csendes, hangulatos környezetben.

A szobák felszereltségéhez hozzátartozik többek között: a terasz vagy franciaerkély; a színes TV, magyar és külföldi csatornákkal; minibár; telefon, közvetlen távhívással; vezeték nélküli Internet-hozzáférés.

Nem csak a szobák felszereltsége kiváló, hanem szoba parkjában számos időtöltési lehetősége van a vendégeknek. A szálloda rendelkezik teljesen felszerelt kardio-, fitnesz- és aerobikteremmel, számos szaunával, és pezsgőfürdőkkel is.

A szállodához tartozó 6 konferenciateremben bármilyen tárgyalás, bemutató, tréning, tanfolyam lefolytatható, minden csoport megtalálja a számára szükséges felszereltséget, teremméretet a 6 lehetséges terem egyikében.

A szálloda 2 étteremmel, grillterasszal és medenceparti bárral is rendelkezik. A Nebro étterem elegáns, meghitt környezetet varázsol a vendégek számára, legyen szó üzleti ebédről, családi összejövetelről, céges rendezvényről, vagy egy vacsoráról. A rendezvénytermek természetes fényűek, a nyári időszakban klimatizáltak, legtöbbjük terasszal vagy kertkapcsolattal is rendelkezik.

A grillterasz a nyári időszakban kellemes, Duna-parti környezetben, látványkonyhával, hazai és nemzetközi ízekkel, finom ital- és koktél különlegességekkel várja a vendégeket, látogatókat.