Okostelefon applikáció torta webshopok számára?

Okostelefon applikáció torta webshopok számára?A mai világban nem csak a cukrászdák hódítanak az emberek körében, hanem a torta webáruházak is. A webshopok segítségével könnyebb tortát rendelni, mint valaha, és meg sem kell mozdulni hozzá, házhoz szállítják a megrendelt termékeket. A következő fejlesztés, amit torta készítőknek érdemes lehet megfontolni, az okostelefonos applikáció készítése. Ennek az előnyeit fogjuk cikkünkben bemutatni.

Az egyik legnagyobb előnye az appoknak, hogy könnyen el lehet érni velük az ügyfeleket. Egy gombnyomásra lehet velük híreket, promóciókat megosztani, amit valószínűleg meg is fognak kapni, mivel a telefonjukat biztosan rendszeresen nézik.

A közösségi média előnyeit is könnyebb kihasználni egy applikáció segítségével, mivel így sokkal könnyebben tudnak az ügyfelek megosztani híreket barátaikkal, ismerőseikkel. Bármikor, bárhonnan lehet kommentelni, ajánlani stb.

Szintén előny a webshop számára, hogy a legtöbb konkurens webáruház nem rendelkezik még ilyen applikációval, így könnyen előnybe lehet kerülni hozzájuk képest azoknak, akik az első között készítik el saját cégük alkalmazását.

Nem csak a webshop tulajdonos számára jár rengeteg előnnyel az applikáció elkészítése, hanem az ügyfelek számára is. Sokkal kényelmesebb és kevesebb idővel fog járni egy rendelés leadása, mint ha telefonon vagy a webshop felületén kellene ezt megcsinálniuk. Amennyiben a vállalkozás rendelkezik fizikai bolttal, üzlettel is, akkor ide is könnyen el tud jutni egy-egy vásárló az alkalmazás és a telefon GPS rendszerének együttes kihasználásával.