Hogyan viseljünk sportzakót farmerhez?

Hogyan viseljünk sportzakót farmerhez?Mindenki életében eljönnek azok a napok, amikor elegánsan kell öltözködni, de nem akarunk öltönyt viselni, hanem valami kényelmesebb megoldásra vágyunk. Ilyen megoldás a farmer és a sportzakó kombinációja, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. Lássuk, mire kell figyelni, ha így szeretnénk öltözködni.

A farmer, amit viselünk, illeszkedjen rendesen, és lehetőleg szűk legyen, mivel a bő farmer és a sportzakó nem illenek általában egymáshoz. A farmer színét tekintve általában a sötét színek előnyösek, mivel azok mindenkinek jól állnak, a világosabb farmerek, nadrágok már sokak számára problémát jelenthetnek. A farmer hossza is legyen tökéletes, ami azt jelenti, hogy állás közben pont a cipő tetejéig ér a farmer. A koptatott, lyukas farmereket mellőzzük sportzakóhoz, mert nem nyújtanak elegáns látványt.

A sportzakó, amit viselünk ne legyen öltönyzakó, és ne is hasonlítson rá, mivel ezek általában nem illeszkednek a farmerekhez, így ellentétes hatást érünk el vele, mint szeretnénk. Helyette jó megoldás a kifejezetten sportzakóként árusított ruhadarabok beszerzése. A színeket tekintve ma már széles választékkal dolgozhatunk, és, ha a sötét nadrágot választottuk, akkor valószínűleg a sportzakók túlnyomó többsége illeszkedni is fog hozzá. A farmerhez hasonlóan, a sportzakó is méretre illeszkedjen tökéletesen testalkatunkhoz, ne lógjon, és ne legyen vállban bővebb, mint amire szükségünk van.