A WIWE orvostechnikai eszköz bemutatása

A WIWE orvostechnikai eszköz bemutatásaA WIWE-nak köszönhetően előre jelezhető a stroke és a hirtelen szívleállás kockázata. A készülék az EKG-görbe tulajdonságait értékeli ki, emberek ezreinek életét mentheti meg.

Az eddigi gyakorlat szerint,  a betegeknek a háziorvoshoz, kardiológushoz kellett elmenniük, ha szívritmuszavarokra szerettek volna megoldást találni, de ha akkor pont nem voltak észlelhetők a tünetek, és a 24 órás monitor sem mutatott ki semmi észrevehető hibát, akkor nem jutottak egyről a kettőre. Ezzel szemben a WIWE segítségével a tünetek bárhol, bármikor azonnal mérhetők és rögzíthetők, és egy pillanat alatt a kezelőorvasnak elküldhetők.

A WIWE két részből áll, egy mérőműszerből és egy okostelefonos alkalmazásból. A mérőműszer értelemszerűen mér, az alkalmazás kiértékeli és megjeleníti az eredményeket. A telefonos alkalmazás kirajzolja az EKG görbét, felismeri a pitvarfibrillációt, valamint a szívizom heterogenitását. Az eszköz mindezek mellett rendelkezik beépített lépésszámlálóval, kalóriaszámlálóval, méri a pulzust és mutatja a vér oxigénszintjét is. Jól látható tehát, hogy a WIWE hatása nem az életveszélyes helyzet kialakulása után jelentkezik, hanem segít azt megelőzni.

Cimke: