A jó tippmix tippek felismerése

A jó tippmix tippek felismeréseHa sportfogadást, tippmixet űzöl szabadidődben, akkor valószínűleg az internetet is használod tippmix tippek, tanácsok keresésére. Egy kis keresgélés után látható, hogy szinte végtelen az oldalak, tanácsokat adók száma. A tippek közül azonban választani kell, el kell dönteni, hogy melyek azok, amiket érdemes megfogadni.

Először is érdemes megismerkedni a tippeket adó gondolatmenetével, hogy mi alapján választja ki a tippeket. Ha ezeket nem látod, hanem csak a szorzók és a tippek vannak megjelenítve, akkor érdemes lehet utánajárni, hogy mi alapján ajánlják pont ezeket a tippeket. Ha egy mód van rá tehát, olyan tipp oldalt keress, ahol leírják, hogy mi miért van, különösen azért, mert sok hasznos információhoz fogsz te is hozzájutni ezeket a tanácsokat olvasgatva.

A tippeket adó korábbi sikereit is érdemes megnézni, érdemes olyanok tippjeit követni, akik rendszeresen nyerjek, ez mutatja ugyanis, hogy valószínűleg tudják, hogy mit csinálnak. Minél nagyobb múltja, minél több sikere van valakinek, annál nagyobb az esélye, hogy a friss tanácsai is megállják a helyüket.

Ha fizetős tanácsokat választasz, akkor a fizetés előtt mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy hozzáértővel van dolgod. Erre általában az ingyenes próbaidőszak nyújt lehetőséget, ha nincs ilyen, akkor ne fizess be nagyobb összeget, hanem csak pl. az első hónapot, és mérd fel, hogy mennyire jók a tippek, mennyire éri meg hosszabb távra befizetni rájuk.