Kesztyű vásárlási tanácsok férfiaknak

Kesztyű vásárlási tanácsok férfiaknakSokan nem is gondolnák, hogy egy pár kesztyű kiválasztása mennyi gonddal járhat a férfiak számára. Cikkünkben ehhez a vásárlási folyamathoz fogunk segítséget nyújtani néhány tipp, tanács segítségével.

Amikor egy férfi kesztyűt vásárol, érdemes figyelembe venni a funkciót, amire használni szeretné, és a személyes stílust egyaránt. Ha a kettő közül csak az egyikre figyelsz oda, akkor nem biztos, hogy elégedett leszel a megvásárolt kesztyűvel.

Az első feladat, hogy meghatározd, milyen méretű kesztyűre lesz szükséged. Ha megteheted, a legjobb megoldás, ha készíttetsz magadnak kesztyűt. Ha nem így teszel, akkor szükséged lesz a kezed hosszára (általában a középsőujj végétől a csuklóig), valamint a kézfej hosszára körben (a legszélesebb résznél, nem belevéve a nagyujjat). Ezek alapján el lehet kezdeni a keresgélést.

A következő feladat, hogy kiválaszd, mire szeretnéd használni a megvásárolni kívánt kesztyűt. Az elegánsabb kesztyűk anyaga nem olyan masszív, viszont divatosabbak, viselhetők öltönyhöz. Az általános kesztyűk nem olyan divatosak, viszont mindennapi viselésre tökéletesek. A harmadik nagy csoport pedig az olyan kesztyűk, melyek valamilyen funkcióra vannak tervezve, ilyen lehet pl. az autós kesztyű, vagy azok, melyeket fizikai munkákhoz készítettek. Ezek nem annyira divatosak, viszont cserébe bírják a gyűrődést, az intenzív használatot.

Ha ezeket eldöntötted, akkor ezek alapján könnyebben fogsz tudni választani, akár egy webshop kínálatából is, felpróbálás nélkül.

Cimke: