Hasznos tanácsok iskolaszer webáruházak számára

Az iskolakezdési időszak az egyik legfontosabb egy iskolaszer webáruház számára, mivel a legtöbb megkeresés általában ilyenkor érkezik. Néhány tanáccsal fogunk szolgálni, amivel ilyenkor maximalizálni lehet az eladásokat.

Hasznos tanácsok iskolaszer webáruházak számára

Ne fogyj ki termékekből

Nincs annál rosszabb, ha megnő a rendelések száma, de nincs raktáron elég termék, hogy kiegyenlítsd őket. Erre megoldás lehet, ha ilyen időszakra kicsit jobban feltöltöd készleted, vagy olyan beszállítóval dolgozol, aki egyik napról a másikra garantálni tudja, hogy leszállítja a szükséges termékeket akkor is, ha hirtelen több darabra lenne szükség belőlük.

Mobilbarát iskolaszer webshop

A mai világban már elengedhetetlen a mobilbarát webshop üzemeltetése. Ennek segítségével több eladásra tehetsz szert, mivel az is könnyen tud vásárolni nálad, aki mobilról látogatja oldalad.

Különböző akciók ilyen időszakban

Az egyik legjobb módja a látogatók vásárlóvá konvertálásának az, ha valamilyen kedvezményeket adsz nekik. Ilyen lehet, ha nagy összegű rendelés esetén százalékos kedvezményt, vagy ingyen szállítást ajánlasz számukra. Ennek egy kicsit továbbfejlesztett változata az, ha minden rendelésre ingyenes szállítást vállalsz. Ez jobban megterheli a te pénztárcádat, mivel ilyenkor neked kell átvállalni ezt az összeget, azonban ha sikeres lesz az ajánlat, a több megrendelés miatt visszajön a pénz, amit erre költöttél.